game nieuws Log in

Mad Box | Pixel Vault

Eerder dit jaar onthulde Slightly Mad Studios dat ze werkt aan de krachtigste console op de markt. Daarvan kregen we eerder enkele beelden te zien, maar van de controller wisten we nog niets. Daar komt vandaag verandering in met de onthulling van de Mad Box-controller. 

De controller doet denken aan een kruising tussen een Xbox-controller en een Dualshock 4. In het midden zien we een touchscreen waarop een toetsenbord kan weergegeven worden. Deze toont ook het huidige tijdstip en de levensduur van de batterij. Achterop vinden we enkele paddles en triggers terug die wat doen denken aan een Xbox Elite-controller. Dit alles is samengebracht in een futuristisch design.

Beelden van de Mad Box kregen we eerder te zien, maar werden later herwerkt na negatieve reacties van spelers. Het nieuwe design van de Mad Box is ondertussen ook uit de doeken gedaan en kan je in onderstaande afbeelding bekijken. De console ondersteunt 4K-resoluties en kan ook virtual reality ondersteunen tot 60 frames per seconde. HTC Vive, Oculus Rift, racewielen en vliegsticks kun je allemaal gebruiken op deze console.

Mad Box | Pixel VaultBron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *