gamenieuws Log in

Sleep Tight | Pixel Vault

Sleep Tight, een game waarbij je een eigen basis moet bouwen om jezelf tegen monsters te verdedigen, is zojuist aangekondigd voor Nintendo Switch en pc. We Are Fuzzy is de ontwikkelaar achter deze game en heeft een indrukwekkend team achter zich staan met veteranen uit de game- en filmindustrie.

Sleep Tight belooft een bijzondere arcade shooter te worden. Studio We Are Fuzzy werd dit jaar opgericht door Maxx Burman en Banks Boutté. Zij hebben een team samengesteld met veteranen die o.a. hebben meegewerkt aan The Walking Dead, Iron Man, Far Cry 5 en Dark Souls 2. Hoewel dit indrukwekkende projecten zijn met geweldig vormgegeven verhalen, moet je je verwachting wel even bijstellen. Het ziet er namelijk naar uit dat Sleep Tight vooral een vrolijke Pixar-achtige game wordt.

Klop je kussens dus maar alvast op en haal je geweren uit de kast! In Sleep Tight keren we terug naar de fantasieën uit onze kindertijd. Het doel van de game is om overdag een fort te bouwen en je voor te bereiden op de monsters die ’s avonds jouw kamer binnendringen. Met het afknallen van deze monsters verdien je punten, waarmee je nieuwe wapens, upgrades en ander leuk speelgoed kunt kopen.

Sleep Tight staat gepland voor Q1 2018. Hieronder kun je alvast de eerste trailer bekijken.

 Tags:

Lees verder:

Geef een reactie