game nieuws Log in

The Walking Dead | Pixel Vault

Het avontuur van Clementine kwam vorige maand dan wel ten einde door de release van de allerlaatste episode, maar helemaal klaar met The Walking Dead zijn we nog niet. Ontwikkelaar Skybound Games heeft onthuld dat we dit najaar de The Walking Dead: The Telltale Definitive Series kunnen verwelkomen.

Op 26 maart verscheen de vierde en laatste episode van The Walking Dead: The Final Season. Er zijn vier seizoenen in totaal waar Telltale grotendeels verantwoordelijk voor was. Na diens faillissement vorig jaar, nam Skybound Games het op zich om het laatste seizoen af te maken. Het bedrijf kondigde door middel van onderstaande trailer aan dat The Walking Dead: The Telltale Definitive Series eraan komt. Deze bevat alle seizoenen en moet in september verschijnen.

Naast dat kopers de complete reeks krijgen, zijn er ook een aantal extra features toegevoegd. Zo krijgt de hele reeks een grafische upgrade en is het mogelijk diverse making-offs te bekijken. De reeks komt ergens in september uit en is dan digitaal te krijgen of fysiek door middel van de officiële website van Skybound Games.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *