game nieuws Log in

Pokémon GO Sinnoh

Vorige week teasde Niantic al dat de vierde generatie Pokémon naar Pokémon GO zou komen, maar vandaag heeft de ontwikkelaar de nieuwe generatie Pokémon uitgerold. Trainers kunnen dus weer op pad om hun collectie compleet te maken!

Update: Eerder vandaag verscheen de Sinnoh Pokédex al in Pokémon GO en nu heeft Niantic de vierde generatie Pokémon ook officieel geïntroduceerd in de mobiele game. In een bericht in de game is te lezen hoe de eerste Pokémon uit de Sinnoh-regio vanaf nu te vangen zijn. Overigens kun je niet meteen alle Pokémon uit de Diamond en Pearl games tegenkomen, de Pokémon worden in fases geïntroduceerd in de game.

Originele bericht: Het was al bekend dat de vierde generatie naar Pokémon GO zou komen, maar het was nog niet bekend wanneer we de eerste Pokémon uit de Sinnoh regio konden verwachten. Vanochtend is er echter een update gekomen die langzaam lijkt te worden uitgerold. Check je PlayStore of App Store voor de update. Na de update verschijnt de Sinnoh Pokédex in de game.

Er staan nog geen Pokémon in de Pokédex van de vierde generatie en we moeten de eerste Chimchar ook nog spotten in de buurt, maar zodra de Pokédex zichtbaar is, volgen de Pokémon meestal snel.

Pokémon GO Sinnoh

 

 Meer weten:

Lees hier al het Pokémon GO nieuws >>


Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *