game nieuws Log in

De Sims 4 Jaargetijden

Wie kent De Sims niet? Het is de ultieme game om je eigen leventje rustig over te doen of juist je frustraties te botvieren op digitale klonen van je omgeving. De game was altijd van bovenaf te spelen, maar krijgt nu officieel een first-person-modus.

Tijdens de Maxis Monthly livestream is de nieuwste functie voor De Sims 4 aangekondigd. De first-person-camera wordt met de eerstvolgende update naar de game gebracht. Het maakt daarbij niet uit of je wel of geen uitbreidingen hebt aangeschaft.

De functie werd eerst als grap ontworpen door een van de producers. De functie beviel echter zo goed dat deze nu in de game wordt verwerkt. De modus wordt geactiveerd door het indrukken van de Tab- en Shift-knoppen. Tijdens de livestream werd de functie voor het eerst getoond aan het publiek. Daarin zagen we allerlei activiteiten als eten, schoonmaken en huisdieren aaien, maar dan vanuit een first-person view.

Global community manager SimGuru Kate en Maxis build engineer Steve Lansing benoemden ook de builders-functie. Deze functie kan gebruikt worden om rondleidingen door het huis te geven of om storytelling toe te passen. Ook vergroot het de immersie met de game.

De modus wordt bij de volgende update op 13 november beschikbaar. Daarbij worden ook de nieuwe Style Influencer-carrière en nieuwe aanpassingsmogelijkheden voor terreinen toegevoegd.Meer weten:

Lees hier al het De Sims 4 nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *