game nieuws Log in

Shrek

In een gesprek met Variety heeft Chris Meledandri aangegeven dat er wordt gewerkt aan een mini-reboot van Shrek. Naast vier Shrek-films is er ook een spin-off van Puss in Boots uitgebracht. Alle films werden over het algemeen goed ontvangen. 

Producent Chris Meledandri, die onder andere bekend is van Despicable Me, werkt aan een mini-reboot van Shrek. De films waren ten tijde van uitkomen een van de succesvolste titels van DreamWorks Animation. De films brachten miljarden in het laatje en had een sterrencast tot diens beschikking.

Met de nieuwe reboot wil de filmstudio de nieuwe generatie aanspreken. Ook wordt er hard gewerkt om de originele stemmencast bij elkaar te krijgen. Deze bestond onder andere uit Mike Myers, Eddie Murphy, Antonio Banderas en Cameron Diaz.

In het interview geeft Meledandri aan dat er bij een reboot wel afstand genomen wordt van wat er al is verschenen. Ook vindt hij het belangrijk om terug te keren naar de eerdere personages en geeft aan dat de studio nog op zoek is naar een goede verhaallijn.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *