Log in

De Kickstarter van Shantae: Half-Genie Hero heeft vanmiddag het einddoel van 400.000 dollar bereikt en krijgt daarmee een groen licht voor ontwikkeling. De resterende tien dagen zullen blijken of de stretch goals bereikt worden.

Het kleine bedrijfje WayForward wat onlangs furore heeft gemaakt met downloadable titels zoals Double Dragon: Neon en het bejubelde Ducktales Remastered wilde al een lange tijd een nieuwe titel maken in hun eigen langlopende serie Shantae, waarvan het eerste deel uit 2002 stamt voor de Game Boy Colour, maar kon het niet van de grond krijgen door gebrek aan financiën. Binnenkort komt er een nieuwe game uit voor de 3DS eShop, maar men vond het geen waardig vervolg. Jarenlange steun van fans inspireerde WayForward om toch te kijken of er geen andere manier was om de game te realiseren. Daardoor besloot men de Kickstarter route te proberen.

Met nog tien dagen te gaan is het einddoel bereikt en zullen we allemaal toegang krijgen tot de buikdansende heldin en haar game, aangezien de game op bijna elk bedenkelijk platform beschikbaar zal zijn wanneer het eenmaal uitkomt. Het team achter de game beloofd in ieder geval veel goeds: de makers van Contra 4, Skullgirls, Ducktales Remastered en zelfs Megaman werken eraan.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie