game nieuws Log in

Shadow of War | Pixel Vault

Middle-earth: Shadow of War ligt nog maar net in de schappen of Warner Bros. Interactive Entertaintment weet ons al te paaien met een nieuwe trailer voor de uitbreidingen.

In de trailer wordt de Expansion Pass van Shadow of War aangekondigd, waarin we een viertal uitbreidingen te zien krijgen. Deze uitbreidingen worden echter niet tegelijk uitgebracht, maar worden uitgesmeerd over een aantal maanden.

Het gaat hierbij om de Slaughter Tribe Nemesis Expansion waarin de Slaughter Tribe haar intrede doet in Mordor. Hierdoor komen er nieuwe missies en orcs beschikbaar. Door hun wilde karakter vormen ze een groter gevaar dan andere orcs.

In de Outlaw Tribe Expansion wordt de Outlaw Tribe geïntroduceerd. Deze trotse varianten van orcs laten zich door niemand overheersen. Daarna kunnen we de Blade of Galadriel Story Expansion verwachten waarin Eltariel een speelbaar karakter wordt. Met Eltariel heb je beschikking over dual blades en kun je het licht van Galadriel besturen. Daarnaast worden er nieuwe nemesis-karakters toegevoegd en leer je meer over de Nazgûl.

De Desolation of Mordor Story Expansion sluit de reeks af. Als Baranor, kapitein van Minas Ithil, kun je met een leger van mensen een orc-invasie uit het oosten bestrijden. Samen met Torvin, een dwerg en hunter, kun je deze strijd aangaan. Als Baranor ligt de focus vooral op het vechten, gezien je niet de kracht van de ring bezit.

De Slaughter Tribe Nemesis Expansion wordt in november 2017 verwacht. De Outlaw Tribe Nemesis Expansion wordt een maand later in december 2017 verwacht. De Blade of Galadriel Story Expansion wordt uitgebracht in februari 2018 en de Desolation of Morder Story Expansion volgt in mei 2018.Meer weten:

Lees hier al het Middle Earth: Shadow of War nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *