Shadow of Mordor krijgt GotY-editie

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Shadow of Mordor krijgt GotY-editie

Middle Earth: Shadow of Mordor, misschien wel een van de meest positief ontvangen Lord of the Rings-games van de afgelopen jaren, krijgt binnenkort een Game of the Year-editie. Dit maakte uitgever Warner Bros. vandaag bekend. De GotY ligt op 5 mei in de winkels voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Shadow of Mordor verscheen eind 2014 voor zowel next-gen als de oude generatie consoles en werd vrij positief ontvangen. Reden genoeg dus voor Warner Bros. om de game een tweede maal uit te brengen, dit keer inclusief alle DLC van de game. De game zal vanaf 5 mei voor zo’n 50 dollar in de winkels liggen, wat doet vermoeden dat de Nederlandse prijs rond hetzelfde niveau zal zijn.

Naast de hoofdgame krijgt de GotY alle verschenen DLC, waaronder twee verhaalpakketten, zes nieuwe skins, negen ‘runes’, drie extra missie pakketten, zeven extra uitdagingspakketten en een fotomodus. Volgens de aankondiging komt de GotY-editie enkel naar de PlayStation 4, Xbox One en pc. Een release op andere platformen is nog niet bekend.