game nieuws Log in

The Settlers | Pixel Vault

Strategie-franchise The Settlers viert in 2018 zijn 25ste verjaardag. Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid is The Settlers History Collection aangekondigd, samen met een nieuw deel in de reeks die naar verwachting in het najaar van 2019 zal verschijnen.

Ter gelegenheid van het 25-jarige jubileum kondigt Ubisoft aan alle games in de The Settlers-reeks opnieuw uit te brengen. De zogenaamde History Collection zal vanaf 15 november 2018 exclusief beschikbaar zijn via Uplay en de Ubisoft Store. Alle zeven delen in deze collectie worden ook los beschikbaar, waarbij The Settlers 1 History Edition vanaf vandaag verkrijgbaar via Uplay. Op welke termijn de overige zes games beschikbaar worden, is nog niet bekend.

Naast de aangekondigde re-releases staat er ook een nieuw deel in de The Settlers-reeks op de planning. Onder leiding van de bedenker van de serie, Volker Wertich, wordt er gewerkt aan de achtste game in de franchise. Dit deel draagt simpelweg de naam The Settlers en wordt in het najaar van 2019 verwacht.Meer weten:

Lees hier al het Agony nieuws >>


Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *