game nieuws Log in

Ghostbusters 2020 | Pixel Vault

De originele Ghostbusters komen terug. In een onverwachte teaser blijkt dat filmmaker Jason Reitman in het geheim aan een nieuwe sequel voor de originele Ghostbuster-films heeft gewerkt. De film staat gepland voor de zomer van 2020, maar de eerste teaser is nu al te bekijken.

Hoewel we in 2016 nog een reboot van de Ghostbusters zagen (ditmaal met vrouwelijke Ghostbusters), is het nieuwe project van Jason Reitman een sequel op de films uit de jaren 80. In de teaser zien we een verlaten schuur in een open vlakte, gehuld in duisternis. Wanneer de camera dichterbij komt, zien we lichtflitsen uit wat op een proton pack lijkt, waarna de klassieke Ecto-1 wagen deels tevoorschijn komt.

Tegenover Entertainment Weekly heeft Reitman al wat eerste informatie vrijgegeven. De film speelt zich in het zelfde universum af als de originele films: in de jaren 80 werd de wereld gered van de spoken en andere bovennatuurlijke wezens. Wat er daarna echter met de Ghostbusters is gebeurd, blijft voorlopig nog een raadsel. Van wie de schuur is en hoe de wagen daar is gekomen, blijft net zo goed giswerk.

Wie er in de nieuwe film zal spelen, is momenteel nog onduidelijk. Mogelijk komen originele acteurs terug zoals Dan Aykroyd, Ernie Hudson en Bill Murrray, al zal het originele viertal niet compleet zijn: Harold Ramis overleed in 2004.De originele film werd geregisseerd door Ivan Reitman. Inderdaad: Jason Reitman’s vader. De oude Reitman is ook nu weer bij de film betrokken, maar ditmaal als producent.

De nieuwe Ghostbusters-film staat op de planning voor een release in de zomer van 2020 en zal worden uitgegeven door Sony Pictures. Opnames moeten al binnen enkele maanden beginnen.Bron:

Tags:

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *