Log in

Sony Computer Entertainment heeft vandaag bekendgemaakt dat de season pass, die los te koop zal zijn bij de release van Killzone: Shadow Fall, goed zal zijn voor zes losse DLC-pakketten. De verschillende pakketten zijn allemaal gericht op co-op en multiplayer.

Volgens Sony zal Guerrilla Games zes verschillende pakketten afleveren in de maanden na de release van de game. Voor 20 dollar zal de speler een co-op expansion pack, drie co-op mappacks en twee multiplayer expansion packs krijgen. De co-op expansion bevat een nieuwe modus, terwijl de mappacks ieder twee nieuwe levels bevat. Wat de uitbreidingen zijn in de multiplayer expansions wou Sony noch Guerrilla iets over kwijt. Naast de uitbreidingen krijgen spelers met een season pass ook een OWL Combat Drone Skin en een multiplayer spotlight move.

Of er buiten de multiplayer nog meer DLC in ontwikkeling is bij Guerrilla wou de studio niet loslaten. Wel wist de studio eerder al te melden dat het een aantal multiplayer levels gratis ter beschikking zal stellen, welke dus buiten de season pass om beschikbaar zullen zijn. De season pass is vanaf 29 november beschikbaar, dezelfde datum als dat de PS4 beschikbaar zal zijn in Nederland.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie