game nieuws Log in

Sandra Bullock | Pixel Vault

De afgelopen paar weken had bijna iedereen het wel een keer over de film Bird Box. Na die film gaat Sandra Bullock nu opnieuw samenwerken met Netflix. Ze wordt namelijk producer van de stripboekverfilming van Reborn. Mogelijk gaat ze naast produceren ook een rol spelen in de film.

Mark Millar’s Reborn vertelt het verhaal over een bejaarde vrouw die komt te overlijden. Nadat ze is overleden komt ze terecht in een fantasiewereld vol mysterieuze wezens, monsters en draken. In deze wereld zijn goed en kwaad met elkaar in strijd en gaat de bejaarde vrouw hopelijk voor balans zorgen. Samen met haar vader en overleden vrienden gaat ze op zoek naar haar overleden man.

Mark Millar is naast Reborn ook de bedenker van Kick-Ass en Kingsman. Beiden werden al eerder naar het witte doek gebracht. Vreemd is de keuze tot verfilming niet, gezien Millar’s bedrijf met de naam Millarworld eigendom is van Netflix. Naast Sandra Bullock doet ook Chris McKay mee aan het maken van de film. Hij gaat de regie op zich nemen. McKay regisseerde eerder The Lego Batman Movie.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *