game nieuws Log in

Salty Shores | Pixel Vault

Rocket League is al jaren een vaste waarde in het gamelandschap. De blijvende populariteit van de game blijkt wel uit het feit dat er constant updates voor de game blijven verschijnen. Zo verscheen er begin april al een update die de nodige gemaksverbeteringen en een toernooimodus toevoegde. Nu kondigt Psyonix wederom een grote update aan voor Rocket League, met de titel Salty Shores.

Rocket League Salty Shores verschijnt op 29 mei voor pc, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. De Salty Shores-update heeft een zomers thema en voegt de nodige nieuwe content toe aan de game. De grootste toevoeging is een map die net als de update zelf Salty Shores heet. Deze bestaat uit een strand omringd door de nodige kermisattracties.

Naast de nieuwe map bevat de update ook een battle-car en een aantal zomerse nummers voor de soundtrack. Bovendien gaat met de update ook het achtste competitieve seizoen van de game van start. Ten slotte kondigt Psyonix aan dat er op 11 juni een nieuw in-game evenement plaats zal vinden. Behalve dat het evenement de naam Beach Blast heeft, is daar op dit moment echter nog niets over bekend.


Bron:

Tags:

Lees verder:

Geef een reactie