Log in

Torchlight-ontwikkelaar Runic Games werkt nog steeds aan een port van Torchlight 2 naar de Mac, al heeft de ontwikkelaar momenteel nog geen release datum. Dit meldt Kotaku vandaag op basis van een statement door Runic.

Volgens de ontwikkelaar zijn er “onverwachte moeilijkheden” opgedoken tijdens de port naar Apple’s besturingssysteem. Dit in combinatie met de voorbereiding voor Runic’s nieuwe project zorgt ervoor dat de port vertraging heeft opgelopen, maar dat deze absoluut nog niet is afgeschreven.

“Het Mac-platform vormt nog steeds een aantal uitdagingen voor ons als bedrijf (wat iedereen die heeft gewacht op de Mac-port van de originele Torchlight-game kan bevestigen),” aldus de vertegenwoordiger van Runic Games. “Als resultaat hiervan kunnen we, ondanks dat we nog steeds druk bezig zijn, geen release datum of echter details rondom de Mac-port delen. Maar zodra we iets te delen hebben rondom de port doe new dat zo snel mogelijk.”

Torchlight 2 lanceerde afgelopen september voor Windows en heeft sindsdien al meer dan twee miljoen exemplaren verkocht. Kort voor de release van de game werd al duidelijk dat de game niet direct voor Mac zou verschijnen, maar Runic kondigde wel aan dat het overzetten naar OS X het eerste doel was voor het bedrijf na de lancering van de game.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie