game nieuws Log in

Spelers van de game RuneScape kunnen dit jaar wederom speciale kortingen verwachten. Sinds 2012 biedt de game de mogelijkheid gebruik te maken van speciale lidmaatschappen die toegang geven tot exclusieve content. Ook in 2017 komt ontwikkelaar Jagex met een nieuwe deal. 

Deze zogeheten Premier Club is vanaf vandaag tot 5 februari 2017 beschikbaar en biedt zowel spelers van het moderne RuneScape als de Old School RuneScape de mogelijkheid hiervan te profiteren. Als speler heb je de keuze uit drie verschillende abonnementen – brons, zilver en goud – die ieder met hun eigen exclusieve content gepaard gaan. Uiteraard zitten de meeste extra’s verscholen in het gold abonnement, waarmee de speler naast 30% korting op lidmaatschap ook toegang krijgt tot onder andere exclusieve in-game outfits en toegang tot de Deadman Tournaments van aankomend seizoen.

Volgens Phil Mansell, de vice-president van Jagex, is de Premier Club van dit jaar de beste tot nu toe, aangezien het de eerste is waar leden 30% korting op het lidmaatschap krijgen. Actieve leden van RuneScape hoeven hun huidige abonnement overigens niet op te zeggen om te profiteren van de Premium Club deal. Naast de Premium Club kunnen spelers die zich in de wereld van Gielinor begeven later dit jaar maar liefst drie uitbreidingen verwachten voor de moderne versie van RuneScape. Met de aankondiging voor meerdere eSports-toernooien wordt ook de Old School versie van de game niet vergeten. Meer informatie over wat de verschillende abonnementen voor RuneScape precies bieden vind je hier.
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *