game nieuws Log in

RuneScape | Pixel Vault

RuneScape komt deze winter naar mobiele platformen. Dat kondigt ontwikkelaar Jagex vandaag aan. In eerste instantie wordt de klassieke versie uit 2007 uitgebracht op mobiele apparaten en later zal ook de huidige versie volgen. Jagex laat weten de mobiele versie cross-platform speelbaar zal zijn.

Het uit 2001 stammende RuneScape is nog altijd immens populair. Tot op heden was het echter alleen mogelijk de MMORPG op de pc te spelen. Daar komt dit najaar verandering in want dan brengt Jagex RuneScape uit voor de telefoon en de tablet. Spelers kunnen op de mobiele versie gewoon inloggen en spelen met hun bestaande account.

De eerste versie van de game de de overstap naar telefoon en tablet gaat maken is Old School RuneScape. Deze versie van de game dateert uit 2007 en is in 2013 opnieuw uitgegeven voor spelers die verlangden naar de oude versie van de game. De mobiele Old School-versieĀ  verschijnt later dit jaar voor mobiele apparaten. Daarna heeft Jagex aangegeven zich toe te gaan leggen op het ontwikkelen van een mobiele versie van de huidige versie van de game.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *