Log in

Community manager van Ubisoft, Nick Ross-Edwards meldde vandaag dat The Division met name zich zal gaan richten op het verkrijgen van vaardigheden, uitrusting en tactieken. De third-person online actie game zal wel nog steeds veel actiemomenten kennen en leunen op samenspel.

De vele gevechten in de game zullen worden aangetast door de tactiek en uitrusting die de speler toepast in de game. Ross-Edwards verzekerde wel dat de verschillende elementen in de game goed met elkaar in balans zullen zijn. De uitrusting zal belangrijk zijn maar het zal de speler niet belemmeren om te spelen met vrienden die een hoger niveau hebben in het spel.

De game zal behoorlijk gaan leunen op sociaal gamen, zo blijkt uit de uitspraken van Ross-Edwards. Zo zal er in de verhaallijn een player-versus-player aspect verwerkt zitten en op de vraag of er met grotere groepen gespeeld kan worden meldde hij dat er een essentieel onderdeel in de verhaallijn zal zitten waarbij minimaal acht spelers de krachten zullen moeten bundelen.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie