Log in

Rockstar heeft aan het Amerikaanse maandblad Game Informer een waslijst aan informatie vrijgegeven over alle deugd en ondeugd die kan je verwachten in het multiplayer component van Grand Theft Auto 5, wat twee weken later dan de singleplayer beschikbaar zal zijn.

Je creëert je eigen character, ieder met zijn (of haar) eigen stats. Afhankelijk van de stats van je character zal je een specifieke rol toegedeeld krijgen in multiplayer missies en zal je character zich verder ontwikkelen. Ook zal je speelstijl een rol spelen in welke missies je krijgt. Houdt je bijvoorbeeld van auto’s, dan zullen je missies voornamelijk uit races bestaan, of overvallen door middel van auto’s.

Het doel van de multiplayer is om zo veel mogelijk geld, auto’s of onroerend goed te bezitten. Het zal zich afspelen na de gebeurtenissen van de singleplayer en zal de speler meer dan 500 missies geven om te voltooien. De missies variëren van simpele overvallen op een winkel, tot grootste achtervolgingen, of het winnen van een potje golf.

Door middel van contacten te leggen met de NPC’s in de game, kan je allerlei bonussen verwachten tijdens andere missies, zoals radar stealth of luchtondersteuning, afhankelijk van de connecties die die specifieke NPC heeft.

Rockstar lijkt zijn best te hebben gedaan om de multiplayer net zo bomvol te krijgen als de singleplayer; dus je kan zonder meer waarde voor je geld verwachten.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie