Log in

Rockstar liet via hun Twitter kanaal weten dat 16 spelers tegelijkertijd nog steeds het maximale is wat spelers kunnen verwachten voor het aankomende Grand Theft Auto Online en brengt daarmee een einde aan het hardnekkige gerucht.

Afgelopen weekend kwam er op het internet een gerucht naar boven dat Rockstar het maximum van spelers in Grand Theft Auto Online zou opschroeven van 16 spelers tegelijkertijd, naar 32 spelers. Hackers namen een kijkje in de code en kwamen aanwijzingen tegen wat het idee gaf dat het spelersaantal verdubbeld zou zijn. Ook schenen een aantal missies geschikt te zijn voor het grotere aantal spelers. Al gauw liep het gerucht als een lopend vuurtje en veel spelers namen het aan als waarheid.

Rockstar liet vandaag weten dat men nog altijd van plan is om het maximum op 16 te houden en dat ze niet snappen hoe het komt dat mensen anders dachten. Sinds de onthulling van de online component heeft Rockstar altijd duidelijk aangeduid dat 16 man hun doel was.

Grand Theft Auto Online gaat live op 1 oktober, dus als je inmiddels op de game bent uitgekeken hoef je niet te treuren; de online component is gratis als je de game al in huis hebt.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie