game nieuws Log in

Rocket League | Pixel Vault

In de hevige discussie rondom loot boxes en hun plaats in de gamingwereld kreeg ook Rocket League veel negativiteit naar zich toe geworpen. Zo werden de handelingen rondom de loot boxes in Rocket League officieel als illegale gokpraktijken gezien en werden ze gevraagd dit te veranderen. Nu blijkt dat Psyonix het een en andere rondom de loot boxes gaat veranderen.

Volgens de patch notes van de meest recente update van Rocket League kunnen Xbox One-spelers vanaf dit moment de sleutels van de loot boxes met elkaar ruilen. Het is ook de bedoeling dat PlayStation 4-spelers dit kunnen, maar door technische problemen is dit nog niet verwezenlijkt. Voor deze patch was het alleen mogelijk om items en de dozen zelf met elkaar te ruilen, terwijl er al langer vraag is om ook de sleutels verhandelbaar te maken.

Ondertussen wordt er nog geen woord gesproken over de loot boxes voor de gebruikers van Steam. Sinds de uitslag van de verschillende onderzoeken is het ├╝berhaupt niet meer mogelijk om skins te ruilen in de pc-versie van Rocket League. Het ziet er niet naar uit dat Psyonix wilt afstappen van hun gebruik van loot boxes.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *