Rocket League lijkt naar Xbox One te komen

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Rocket League lijkt naar Xbox One te komen

Rocket League, de mateloos populaire party-game, lijkt nu ook zijn weg te vinden naar de Xbox One. Na een release op zowel pc als PlayStation 4, is de game nu verschenen in de Taiwanese game-classificatie database voor de nieuwste console van Microsoft.

De auto-voetbalgame wordt nog dagelijks door veel gamers gespeeld op het PlayStation Network en Steam, maar mogelijk kan daar binnenkort Xbox Live aan toe worden gevoegd. Dit blijkt namelijk uit een pagina van de Taiwanese game-classificatie database. Volgens de oplettende Twitteraar @lifelower had de game een pagina in die database, hoewel deze nu al weer is verdwenen. Er is echter nog een screenshot van bewaard gebleven:

Het nieuws komt niet als een complete verrassing. Eerder kondigde het team van Psyonix al aan dat de game naar andere platformen zou komen. Wanneer dit echter zal zijn, weten we op dit moment nog niet. Mocht er een release voor de Xbox One, of andere platformen, bevestigd worden, dan lees je dat natuurlijk hier op Pixel Vault!