game nieuws Log in

The Initiative | Pixel Vault

The Initiative is een nieuwe ontwikkelingsstudio die werkt onder Microsoft. De nieuwe studio heeft al een aantal grote namen aan het rijtje van werknemers kunnen toevoegen en diens nieuwste aanwinst is Robert Ryan.

Robert Ryan is bekend van zijn werk bij de studio Naughty Dog, waar hij werkte aan The Last of Us en Uncharted 4. Deze twee titels zijn bij velen erg in de smaak gevallen, dus te verwachten valt dat de beste man ook wat mooie idee├źn meebrengt naar The Initiative.

The Initiative heeft eerder al enkele grote namen in dienst genomen. Brian Westergaard, veteraan van de God of War-franchise, is aangenomen als director. Drew Murry is bekend van Sunset Overdrive en Resistance 3 en werkt nu als lead designer. Dit is slechts een kleine greep uit de bekende namen, dus de studio belooft ons mooie dingen voor te gaan zetten. Het is echter nog niet bekend waar het nieuwe bedrijf aan werkt. Daarbij heeft Microsoft aangegeven dat het de studio klein wil houden. Het is dus nog even afwachten waarmee het bedrijf op de proppen komt.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *