game nieuws Log in

Gisteren is bekendgemaakt dat twee bekende studio’s, Respawn Entertainment en EA, zullen fuseren. Respawn Entertainment is in 2010 opgericht en heeft sindsdien de Titanfall-franchise uit de grond gestampt. Hoewel deze games uitgegeven zijn door EA, was de game altijd eigendom van Respawn Entertainment. De fusie tussen beide bedrijven brengt hier echter verandering in.

Respawn Entertainment fuseert met EA. Dit hebben beide partijen gisteren, 9 november, bekendgemaakt via persberichten. Respawn Entertainment wordt volledig in EA opgenomen en daarbij wordt de Titanfall-franchise dus ook eigendom van EA. In het persbericht van Respawn wordt benadrukt dat de fusie een beweging is uit eigen initiatief en dat het voor hen logisch was om samen te gaan werken met EA.

While it wasn’t necessary, going with EA made a lot of sense.

Tevens wordt ook bevestigd dat er een derde Titanfall-game in de maak is en dat de ontwikkeling hiervan ongehinderd door zal gaan. Hetzelfde geldt voor de Star Wars-game die in de maak was bij het team. Deze ontwikkelingen kunnen ongehinderd doorgaan, omdat bij de samenvoeging geen banen verloren zullen gaan.Bron:

Tags:

1 reactie

  1. Pingback: Respawn Entertainment kondigt nieuwe battle royale aan | Pixel Vault

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *