game nieuws Log in

Life is Strange 2 | Pixel Vault

Bij episodische games is het altijd even afwachten wanneer je na de afloop van de ene episode verder kunt met de volgende. Zo ook met Dontnod’s Life is Strange 2. In januari verscheen de tweede episode en daarna was het weer wachten. Het bedrijf maakte echter bekend wanneer we episode 3, 4 en 5 kunnen verwachten.

Het wachten tussen de releases van de episodes was al behoorlijk lang, vooral als je jezelf bedenkt dat de eerste episode in september vorig jaar kwam. Dontnod Entertainment maakt in een tweet duidelijk dat we eind van dit jaar de onthulling kunnen verwachten. De laatste episode komt namelijk op 3 december. Episode 3 en 4 respectievelijk op 9 mei en 22 augustus.

Life is Strange 2 biedt een hoofdrol voor de broers Sean en Daniel, waarbij je de eerstgenoemde bestuurt. De jongens moesten na een nare gebeurtenis hun huis ontvluchten en zijn sindsdien aan het zwerven. In de game staan keuzes centraal en deze hebben invloed op de gebeurtenissen om je heen. Het is dus aan de speler om elke stap in de game weloverwogen te nemen en goed na te denken over de effecten die deze kunnen hebben op jou, je omgeving en de relatie tussen jou en je broertje.Meer weten:

Lees hier al het Life is Strange 2 nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *