game nieuws Log in

Warhammer: Chaosbane | Pixel Vault

Warhammer: Chaosbane heeft een releasedatum gekregen en ook is bekendgemaakt welke pre-order-bonussen de titel krijgt. Uitgever Bigben en ontwikkelaar Eko Software maakten dit bekend via een persbericht en aanvullende trailer. 

Warhammer: Chaosbane verschijnt op 4 juni. Spelers die de game in de pre-order plaatsen kunnen echter eerder met de titel aan de slag dankzij de toegang tot twee gesloten bèta’s. Deze moeten ergens in maart en april plaatsvinden. Iedereen die hieraan meedoet krijgt de kans om het begin van de campaign alvast te spelen. Spelers kunnen ervoor kiezen om de bèta’s alleen of samen met een vriend of vriendin te spelen. Zo ontdekken ze niet alleen de game, maar leren met de verschillende beschikbare klassen te spelen.

Naast de exclusieve testfases ontvangen vooruitbestellers ook andere extra’s. Hieronder vallen een eeuwigdurende ervaringspunten bonus voor een personage, daarnaast vier Helmet Packs en je kunt de game vier dagen voor de release al spelen. Hierdoor kunnen deze mensen al op 31 mei aan de slag met Warhammer: Chaosbane.
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *