game nieuws Log in

Kingdom Hearts III | Pixel Vault

Het is geen geheim dat Kingdom Hearts 3 al een lange tijd in ontwikkeling is. De derde titel van de Final Fantasy en Disney cross-over RPG leek voor veel mensen als een onhaalbaar doel. Nu lijkt het einde van de haast eindeloze ontwikkeling van de game in zicht te komen, want er is een releasedatum aangekondigd.

Kingdom Hearts 3 komt op 29 januari 2019 uit. Dat laat Game Director Tetsuya Nomura weten via een bericht op Twitter. In het bericht zien we een zeer korte video waarin de releasedatum wordt aangekondigd. Daaronder staat een persoonlijk bericht van Nomura. Hierin wil hij zich verontschuldigen voor een releasedatum die misschien wat later was dan we zouden willen. Ook geeft hij aan dat we tijdens de conferentie van Square Enix tijdens de E3 meer informatie en beelden krijgen te zien over de aankomende Kingdom Hearts-game.

De persconferentie van Square Enix staat gepland op maandagavond om 19.00 uur Nederlandse tijd. Kun je deze niet live zien, hou dan PIxel Vault in de gaten voor onze verslaggeving van de conferentie.Meer weten:

Lees hier al het Kingdom Hearts 3 nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *