game nieuws Log in

Batman Arkham Origins | Pixel Vault

De Batarang is door de kerk, The Batman heeft een releasedatum gekregen. Dat heeft Warner Bros. bekendgemaakt. Dit ging echter niet helemaal van een leien dakje. De officiële datum voor de nieuwe film over Batman is nog wel ver weg. Hij is namelijk vastgesteld op 25 juni 2021.

The Batman heeft eindelijk zijn officiële releasedatum gekregen van Warner Bros. De film wordt sinds het begin al geplaagd door moeilijkheden. Het project kwam namelijk steeds maar niet van de grond. Zo gaf Ben Affleck destijds aan te stoppen als de meest bekende gemaskerde superheld van de wereld. Dit was nadat hij eerder had aangegeven de film niet te zullen regisseren. De film zou dit keer gaan over een jonge versie van Bruce Wayne/Batman. Hierdoor zou Ben Affleck per definitie al niet geschikt zijn voor de rol.

Kort nadat Affleck de regisseursstoel opgaf, kwam Matt Reeves aan boord van het project. Hij moest de film weer nieuw leven inblazen. Zo maakte hij enkele dagen geleden wat details bekend over The Batman tegenover The Hollywood Reporter. Reeves vertelde dat de film meer focust op de detective-kant van Batman. Die kant van de superheld is volgens hem in de vorige films onderbelicht gebleven, terwijl dat juist iets is waar Batman om bekendstaat.

The Batman gaat dus over een jonge versie van Bruce Wayne/Batman. De film is pas vanaf 25 juni 2021 te zien in de bioscopen.Bron:

Tags:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *