Releasedatum No Man’s Sky bekendgemaakt

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Releasedatum No Man’s Sky bekendgemaakt

In een aankondiging op de PlayStation Blog, gedaan door Sean Murray van Hello Games, is eindelijk de langverwachte releasedatum van No Man’s Sky bekendgemaakt: 22 juni 2016. De indie-titel zal ook een volledige fysieke versie krijgen en naast de gewone versie zal er ook een Limited Edition uitgebracht worden.

No Man’s Sky plaatst spelers in de rol van een ontdekkingsreiziger gericht op het verkennen en onderzoeken van het enorme universum dat de game biedt en de enorme hoeveelheid verschillende planeten die zich daarin bevinden. Ontwikkelaar Hello Games kondigde tijdens de E3 van 2015 aan dat de game gelijktijdig uit zou komen op de pc en PlayStation 4, hoewel de console-versie een timed-exclusive zal zijn. In de maanden na de E3 volgde er maar weinig nieuwe informatie en de grote vraag bleef wanneer de titel daadwerkelijk uit ging komen.

De overduidelijk trotse Sean Murray van Hello Games deed de aankondiging op de PlayStation Blog en beschrijft wat ons allemaal te wachten staat. No Man’s Sky is een indie-titel, maar dankzij een samenwerking met Sony zal de game een fysieke versie krijgen. In aanvulling op de standaard versie van de game zal er ook een Limited Edition beschikbaar worden. Dit pakket, afgebeeld in de afbeelding hieronder, bevat een Steelbook-case, een art book van 48 pagina’s, een stripboek van de hand van Dave Gibbons, James Swallow en Angus McKie, een pre-order bonus die momenteel bekend staat als de ‘Starter Kit’ en een dynamisch thema voor de PlayStation 4.

no-man-sky-ps4-limited-edition_1600.0