game nieuws Log in

Final Fantasy XV Episode Ignis | Pixel Vault

Tijdens de Paris Games Week heeft PlayStation tijdens de pre-show de releasedatum van Final Fantasy XV: Episode Ignis aangekondigd. De laatste verhaal-DLC zal dit jaar op 13 december uitkomen.

Episode Ignis is de laatste van de drie verhaaluitbreidingen die Square Enix gepland heeft voor Final Fantasy XV. Sinds Final Fantasy XV uitkwam in november vorig jaar heeft Square Enix verschillende uitbreidingen toegevoegd aan het spel. Zo kwamen eerder Episode Gladiolus en Episode Prompto uit en komt er begin november een multiplayermodus uit genaamd Comrades.

Episode Ignis zal een ander perspectief bieden van hoofdstuk 9 uit Final Fantasy XV. In plaats van dat we het verhaal volgen vanuit Noctis’ perspectief, gaan we het nu door de ogen van Ignis beleven. Ook gaan we meer te weten komen over wie Ignis is, zoals hieronder in de trailer te zien is.

Daarnaast is de muziek van de laatste verhaaluitbreiding gemaakt door gastcomponist Yasunori Mitsuda. Mitusda staat voornamelijk bekend om de muziek voor Chrono Trigger die hij in het verleden heeft gecomponeerd.Meer weten:

Lees hier al het Final Fantasy XV nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *