Releasedatum Death Stranding bekendgemaakt

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Releasedatum Death Stranding bekendgemaakt

Op het PlayStation Twitch-kanaal is tijdens een livestream nieuwe gameplay van Death Stranding getoond. Ook is de releasedatum bekendgemaakt. Spelers kunnen vanaf vandaag ook de verschillende edities bestellen.

Gisterenavond waren op het Twitch-kanaal van PlayStation al enkele vage beelden te zien van Death Stranding. Veel konden we hier nog niet uithalen. Vanochtend lekte ook de releasedatum via PlayStation Taiwan. Deze is nu officieel bevestigd.

In Death Stranding lopen we met Sam Bridges (gespeeld door Norman Reedus) in een getransformeerde wereld. Bridges heeft elementen van de toekomst in zich en moet de gebroken wereld met elkaar verenigen. Naast Norman Reedus zijn onder andere Mads Mikkelsen, Lea Seydoux en Troy Baker in de game te zien.

Hideo Kojima heeft aangegeven dat de game totaal anders wordt dan spelers gewend zijn. De speler moet geïsoleerde steden in contact brengen met gefragmenteerde samenlevingen. Het hoofdthema van de game is connectie. Dit gaan we terugzien in zowel het verhaal als de gameplay. Spelers kunnen vanaf vandaag ook de verschillende edities bestellen. Er komt een standard edition, special edition, digital deluxe edition en collector’s edition. De game wordt verwacht op 8 november 2019.