Releasedatum Battlefield 1 DLC Turning Tides bekendgemaakt

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Releasedatum Battlefield 1 DLC Turning Tides bekendgemaakt

Goed nieuws voor wie geen genoeg kan krijgen van Battlefield 1. De eerder aangekondigde DLC Turning Tides heeft vanaf vandaag een officiële releasedatum. De DLC wordt in twee delen uitgegeven, waarvan het eerste deel vanaf 11 december beschikbaar is. Met het tweede deel kunnen we vanaf januari aan de slag. Met Turning Tides is Battlefield 1 alweer aan zijn derde DLC toe.

Het eerste deel van Turning Tides voegt twee nieuwe maps toe aan de game: Cape Helles en Achi Baba. Beide maps kunnen in de operation setting gespeeld worden, die draait om een Britse aanval vanaf zee. Het tweede gedeelte van de DLC verschijnt in januari en voegt een tweetal Noordzee-maps aan de game toe: Zeebrugge en Heligoland Blight.

Daarnaast zijn er binnenkort tijdelijk gratis demo’s van de eerste twee DLC’s van Battlefield 1 te downloaden. They Shall Not Pass en In The Name of the Tsar zijn van 22 november tot en met 4 december en van 8 tot en met 10 december gratis speelbaar. Ten slotte wordt op 27 november de Frontlines-modus toegevoegd aan de Suez-map. Al met al hebben Battlefield 1-spelers de komende tijd genoeg om naar uit te kijken.