game nieuws Log in

Animal Crossing: Pocket Camp | Pixel Vault

De Animal Crossing-game voor je smartphone genaamd Animal Crossing: Pocket Camp heeft een officiële releasedatum gekregen. Het spel wordt op 22 november wereldwijd uitgebracht.De releasedatum is via het Twitter-account van het spel officieel bekendgemaakt, nadat het spel eind vorige maand al uitkwam in Australië.

 

Hier werd het spel kleinschalig gelanceerd om te kijken of het spel goed functioneerde voordat het beschikbaar wordt gemaakt voor de Europese en Amerikaanse markt. Het is niet gek dat dit gebeurde. Vorig jaar was het ook het geval met Pokémon GO, die over een aantal dagen langzaam maar zeker wereldwijd werd uitgebracht.

Het spel had eerder uit moeten komen, maar Nintendo besloot het spel te vertragen om ruimte te maken voor Fire Emblem Heroes en Super Mario Run. Animal Crossing: Pocket Camp heeft net als Fire Emblem Heroes internetverbinding nodig om te werken. Het spel is vanaf woensdag gratis te downloaden op iOS en Android-platformen, maar zal wel microtransacties bevatten. Hiermee kun je Leaf Tickets kopen om de voortgang te versnellen. Je kunt de Leaf Tickets ook krijgen door gewoon het spel te spelen.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *