Log in

Wolfenstein: The New Order zal dit jaar niet meer in de winkel verschijnen. De game is uitgesteld naar 2014, zo laat Pete Hines van Bethesda weten aan onder andere Polygon.

Hines legt uit dat er verschillende oorzaken aan te wijzen zijn voor het uitstellen van de game. Zo is het volgens hem een grote uitdaging om voor zowel de huidige als de volgende generatie consoles games te ontwikkelen, omdat de specificaties van de nieuwe consoles regelmatig veranderen vanwege de verschillende delevelopers kits. Daarnaast geeft hij ook aan dat Wolfenstein: The New Order gewoonweg niet aan Bethesda’s kwaliteitsstandaard voldeed.

Verder zegt Hines: “We willen dat deze game de beste Wolfenstein-game ooit wordt en daarbij willen we geen stappen overslaan. De game zal niet dezelfde historische impact hebben als Wolfenstein 3D, maar we kunnen de game zeker beter maken.” Hij legt uit dat The New Order meer zal worden dan een simpele shooter door gebruik te maken van stealth-gedeeltes, het verhaal en het besturen van voertuigen.

 Tags:

Lees verder:

Geef een reactie