game nieuws Log in

The Walking Dead | Pixel Vault

Inmiddels behoort de naam Telltale Games tot de grote jongens, maar dat is niet altijd zo geweest. Inmiddels zes jaar geleden kwam Telltale Games met hun adaptatie van The Walking Dead. Echter viel deze zeer goed in de smaak bij veel gamers. Aan alle dingen moet echter een einde komen, zo ook aan dit verhaal. Vandaag leerden we namelijk de releasedatums voor de afleveringen van het laatste seizoen.

Via het officiële Twitter-kanaal van Telltale Games zijn de releasedatums voor de episodes van het laatste seizoen bekendgemaakt. Net als voorgaande seizoenen bestaat dit deel uit vier hoofdstukken en zijn er dus vier releasedatums. Ten eerste kunnen we op 14 augustus Done Running verwachten. Daarna komt op 25 september Suffer The Children uit, gevolgd door Broken Toys op 6 november. De absolute finale krijgen we op 18 december en heet Take Us Back.

Zoals de naam suggereert, en wat verder al was gebleken uit de trailer, draait dit hoofdstuk vooral om hoe de kinderen in deze wereld leven. Clementine is nu een heuse tiener en reist rond met een groepje kinderen. Welke problemen dit met zich meebrengt en of we een gelukkig einde krijgen, zullen we allemaal nog bezien wanneer de hoofdstukken uitkomen.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *