game nieuws Log in

Red Dead Redemption 2

Het lijkt erop dat er een missie is gevonden in Grand Theft Auto V die connecties lijkt te hebben met Red Dead Redemption 2. Als je de missie goed volbrengt, krijg je zelfs wapens uit Red Dead.

Hoewel Red Dead Redemption 2 nog niet uit is, lijkt Rockstar zich al voor te bereiden op de lancering. Fans van Grand Theft Auto V hebben namelijk refenties gevonden naar Red Dead Redemption 2. Een geheime missie die door de meest recente update is uitgekomen, geeft je namelijk de mogelijkheid om wapens van Red Dead te gebruiken.

Het was opnieuw The Guru Team die de verwijzingen naar RDR 2 heeft gevonden. Ze vonden omschrijvingen van een Double-Action Revolver die je kunt ontgrendelen als je een bepaalde missie volbrengt in GTA 5. The Guru Team loste eerder ook al het UFO mysterie op door middel van het mijnen van de gamebestanden.

Volgens de code die The Guru Team ontdekte, moeten spelers meedoen aan een schattenjacht om de ‘six-shooter’ te vinden en op verschillende plekken foto’s nemen. Er wordt gespeculeerd dat de foto’s van plekken zijn die al een lange tijd vragen bij de GTA fans oproept. Zo wordt er gedacht dat een ongemarkeerd graf één van de locaties is omdat het een referentie is naar de originele Red Dead Redemption.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *