game nieuws Log in

Red Dead Redemption 2 | Pixel Vault

Maanden voor de release van Red Dead Redemption 2 verraadde een LinkedIn-pagina een mogelijke pc-versie van deze game. Nu is de game uitsluitend voor de consoles uitgekomen en kreeg deze een bijbehorende app. Aangezien codetaal van apps vaak geheimen met zich meedragen, ging een gebruiker vervolgens kijken of deze een pc-versie verraadt. Zo gezegd zo gedaan en de vondst is een vrij opmerkelijke. 

Een lezer van RockstarINTEL ging graven in de broncode van de Companion-app van RDR2. Daar vond hij/zij enkele opmerkelijke hints naar een versie van de game voor pc. Blijkbaar krijgt de game volgens de code niet alleen een versie voor de pc, maar ook eentje in VR voor de Oculus.

Aangezien de code die hint naar beide versies erg lang is, kregen we zowel een korte als een lange versie van de broncode. De korte code toont belangrijkste hints naar beide versies en bij de lange moeten we zoeken. Die laatste versie vind je in het onderstaande bron-artikel. Om de zoektocht te besparen vind je de korte versie hieronder:

PARAM_FrameLimit – A framelimiter.
PARAM_DX11Use8BitTargets – Probably due to Xbox One.
PARAM_HDStreamingInFlight – Present in GTA V (PC)
PARAM_Oculus
PARAM_companionAutoConnectIpDurango
PARAM_companionAutoConnectIpOrbis
PARAM_companionAutoConnectIpPC
PARAM_singleThreadedRenderer
PostFX::g_CheckerBoardEnable

Of de broncode echt een versie voor pc en Oculus verraadt, is onbekend. Zodra een van beide of allebei de versies worden onthuld, laten we het jullie weten.Meer weten:

Lees hier al het Red Dead Redemption 2 nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *