game nieuws Log in

Metroid Prime 4 | Pixel Vault

Via het officiële YouTube-kanaal van Nintendo heeft Shinya Takahashi aangegeven dat de Metroid Prime 4-game opnieuw ontwikkeld wordt. Retro Studios die eerder aan de originele Metroid Prime-games werkte, gaat aan het project meewerken. Volgens Takahashi gaat het echter wel nog even duren. 

De producer van Metroid Prime 4 Kensuke Tanabe gaat samen met Retro Studios de ontwikkeling van de game herstarten. Eerder werkte Retro Studios al aan de eerste drie Metroid Prime-titels die destijds voor de GameCube en de Wii werden uitgebracht.

Metroid Prime 4 werd eerst ontwikkeld door een geheel nieuw team. Volgens verschillende bronnen zou het hier gaan om Bandai Namco Singapore. In de video geeft Takahashi aan dat Metroid Prime 4 niet aan de kwaliteitseisen van Nintendo kon voldoen. Vandaar dat nu het proces opnieuw wordt gestart. De game heeft nog geen officiële releasedatum en velen hadden de game in 2019 of 2020 wel verwacht. Wanneer deze nu komt, blijft dus nog een tijdje afwachten.Meer weten:

Lees hier al het Metroid Prime 4 nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *