Log in

Rebellion Developments, de studio achter Alien vs Predator en de Sniper Elite series, heeft een teaser voor een nieuwe game online gezet en via Twitter en email verspreid. Veel informatie is er echter nog niet bekend.

De teaser laat het silhouet van een soldaat zien met daarbij de tekst “Back to Berlin 2013”. Daarbij heeft Rebellion een aantal tweets online gezet met de strekking ‘je dacht dat het over was’ en ‘alle wegen leiden terug, terug naar Berlijn’. De teaser gaat gepaard met een nieuwe website waar je je email kan achter laten samen met een poll voor je favoriete game systeem.

Voor welke game deze teaser is, dat is op dit moment moeilijk te zeggen. Rebellion is op dit moment bezig met een Sniper Elite v3, de opvolger van Sniper Elite v2. Maar het zou ook een console versie van Sniper Elite: Nazi Zombie Army kunnen zijn, of een totaal nieuwe game. Rebellion heeft een licentie voor reprints van DC Comic’s 2000AD en een aantal van 2000AD’s bedenkers komen op het Comicartfest in Engeland dat binnenkort wordt gehouden.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie