game nieuws Log in

Sniper Elite 4 | Pixel Vault

Ontwikkelaar Rebellion heeft het vierde deel in de Sniper Elite-serie aangekondigd. Sniper Elite 4 zal zich afspelen in het Italië van de Tweede Wereldoorlog en moet dit jaar nog verschijnen.

De tijdsperiode van Sniper Elite 4 komt overeen met de vorige delen in de serie, waarin je ook met sluipschutter Karl Fairburne speelt in de Tweede Wereldoorlog. Ditmaal zul je echter niet achter Adolf Hitler aan zitten, maar op jacht gaan naar Italiaanse nazidoelen. Je zult volgens Rebellion een bezoek brengen aan kuststeden, kloosters in de bergen, door nazi’s opgebouwde constructies en de Italiaanse schiereilanden.

De speelvelden zullen wat groter zijn dan in het vorige deel dat zich in Noord-Afrika afspeelde, waardoor je meer ruimte krijgt om met je sniper rifle toe te slaan. Naast een solocampagne zul je ook met een andere speler samen kunnen spelen en komen er multiplayer-modi waarin je met of tegen andere mensen kunt spelen. Het is nog niet bekend of je ook offline coöperatief kunt spelen, dat kon in Sniper Elite 3 namelijk alleen online.

De eerste beelden van de third-person shooter zijn vrijgegeven via de officiële website en kun je hierboven bekijken. Het gaat om een teaser die wat omgevingsbeelden en sfeer neerzet, maar verder weinig loslaat. Wanneer je je via de website van Rebellion inschrijft om updates over de game te ontvangen, maak je automatisch kans op een exemplaar van Sniper Elite 4. De game zal worden uitgebracht op de PlayStation 4, Xbox One en pc.Meer weten:

Lees hier al het Sniper Elite 4 nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *