Log in

Eerder vandaag hadden we nog het nieuws dat Rebellion aan een nieuwe game zou werken, op basis van een teaser. Ondertussen is het duidelijk geworden dat deze game Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 is, welke we later dit jaar nog op de PC mogen verwachten.

Het nieuws werd naar buiten gebracht in een interview met Eurogamer. Hierin verteld hoofd van de studio Jason Kingsley dat het geen moeilijk besluit was om een nieuwe game te maken. Volgens Kingsley was het vorige deel een groot succes: “Bijna alle kosten van de game werden op de dag van release weer terugverdiend,” aldus Kingsley.

In het tweede deel zullen spelers weer aan de slag gaan met agent van het U.S. Office of Strategic Services Karl Fairburne, waarin hij het weer opneemt tegen Nazi zombies. “Elke omgeving, ieder level, alle muziek geeft een gevoel van afdaling, ieder level nog helser dan dat ervoor,” aldus Tim Jones, hoofd Creatives bij de studio. “Maar misschien nog wel belangrijker is het feit dat we de legio’s zombies hebben uitgebreid met een aantal zeer intimiderende vijanden, welke we spoedig zullen onthullen.”

De game staat op de planning voor dit najaar, momenteel nog exclusief voor de PC, maar het team van Kingsley bekijkt ook de mogelijkheden om de game naar de Xbox One en PlayStation 4 te brengen.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie