Rainbow Six Siege Operation White Noise bekendgemaakt

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Rainbow Six Siege Operation White Noise bekendgemaakt

Operation White Noise voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is zojuist bekendgemaakt. We kunnen een nieuwe map verkennen en er worden ook drie nieuwe Operators aan de game toegevoegd. Voor de echte liefhebber is er nog meer Rainbow Six Siege nieuws. Zaterdag 4 november wordt namelijk de tweede offline Seasons Finals live uitgezonden!

Operation White Noise vindt plaats in Zuid-Korea. Hier moeten spelers een observatietoren hoog boven de skyline van Seoul verdedigen of juist aanvallen. Dat doe je middels één nieuwe aanvallende Operator en één nieuwe verdedigende Operator van de 707th Special Mission Battalion. Ook wordt er één nieuwe Operator van de Poolse GROM toegevoegd. Kortom, genoeg om je mee bezig te houden. Tijdens de livestream van de Pro League finales op 18 en 19 november kun je meer te weten komen over de nieuwe Operators. Deze livestream kun je volgen via twitch.tv/rainbow6

Een halfjaar geleden is het Rainbow Six Benelux Championship van start gegaan. Om dat te vieren, wordt op zaterdag 4 november de Seasons Finals live uitgezonden (via twitch.tv/ubisoftnl). De zes beste PC-teams van de laatste drie maanden, waaronder titelverdediger DEUS eSports, strijden om de titel en €1.500.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.