game nieuws Log in

Guerrilla Games

Notice: Trying to get property of non-object in /home/pixelvau/public_html/wp-includes/class-wp-query.php on line 2893

Guerrilla Games rekruteerde nieuwe medewerkers voor een geheim project. Interessant daarbij is dat er twee mensen zijn aangenomen die eerder bij Ubisoft aan Rainbow Six: Siege werkten. Wat zegt dit ons over Guerrilla’s nieuwe game?

De twee oud-Ubisoft-medewerkers die nu bij Guerrilla in dienst zijn, zijn Sim Larouche en Chris Lee. Larouche werkte eerder al bij de Nederlandse ontwikkelaar aan Killzone 2, maar stapte over naar Ubisoft om daar onder meer als game director van Rainbow Six Siege te werken. Larouche maakte al negen maanden geleden de overstap.

Lee’s overstap is recenter: hij is pas sinds oktober in dienst van Guerrilla als principal game designer. Bij Ubisoft werkte hij als online- en multiplayer-ontwikkelaar mee aan Rainbow Six. Zowel Lee als Larouche werken aan een vooralsnog onaangekondigd project.

De overstap van twee oud Rainbow Six-medewerkers suggereert dat Guerrilla werkt aan een nieuwe multiplayergame. De vraag is echter of het hier gaat om een nieuwe Killzone, een multiplayer-variant op Horizon Zero Dawn, of wellicht een hele nieuwe IP.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *