game nieuws Log in

PUBG | Pixel Vault

De afgelopen tijd zat PUBG in de previewfase op Xbox One. Hier komt op 4 september verandering, want de titel wordt op die dag volledig uitgebracht. Dit kondigden de makers tijdens gamescom 2018 officieel aan. 

Op 4 september brengen de makers PUBG volledig uit voor Xbox One via versie 1.0. Deze versie van de game bevat de Sanhok map met nieuwe wapens, dynamische weersveranderingen en War Mode deathmatch. Daarnaast voegen de makers ook microtransacties voor cosmetische voorwerpen en de Event Pass toe aan deze port. Als laatste zal er de komende tijd voor iedereen ook een cosmetische DLC beschikbaar zijn. Deze gelimiteerde editie is volledig in het thema van Xbox en uitsluitend beschikbaar voor de Xbox One.

Naast een volledige release kondigt Microsoft een nieuwe limited edition Xbox One-controller aan. Deze is volledig in het thema van PUBG en krijgt daarom een unieke legerprint. Daarnaast bevat deze controller ook de nieuwe en exclusieve trigger grips. De controller is vanaf vandaag te pre-orderen voor $69,99 en verschijnt op 30 oktober. Of en wanneer deze accessoire ook bij ons verschijnt, is niet duidelijk.

PUBG | Pixel VaultBron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *