game nieuws Log in

PUBG | Pixel Vault

PUBG is ver van perfect, dat zal niemand ontkennen. Hoewel veel gamers de mening delen dat de game leuk is om te spelen, zijn er nog steeds een groot aantal problemen. PUBG Corp. zet nu de zeilen bij om deze aan te pakken en laat ons hun plan zien via een roadmap.

PUBG Corp. kondigde tijdens de afgelopen nacht hun ‘Fix PUBG’-project aan. Dit project is een groot plan, waarin zij de verschillende problemen die de game nog steeds heeft, gaan aanpakken. De aankondiging doen ze in een de vorm van een aparte website waarin een roadmap te zien is. Hierin worden de verschillende aandachtspunten waar ze aan gaan werken aangekaart. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verhogen van de frame rates voor alle spelers, maar ook het aanpakken van cheaters en het optimaliseren van de servers.

Hoewel de roadmap ansich relatief eenvoudig en algemeen is opgesteld, kun je verder naar beneden meer informatie lezen over wat de doelen precies inhouden. De vraag is maar of de speler zijn tevredenheid gaat stijgen nadat deze problemen zijn opgelost of dat spelers dit gaan zien als mosterd na de maaltijd.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *