game nieuws Log in

Post Facto | Pixel Vault

Het drukke bestaan van de werkende mens

De eerste week van april zit er weer op, wat vliegt de tijd toch snel. In deze week kregen we de releasedatum van Borderlands 3 te horen, zagen we dat het niet zo goed gaat met Starlink: Battle for Atlas en kondigde Dice de microtransacties aan voor Battlefield 5.

De redactie is elke week druk met het zoeken van de laatste geruchten uit de filmwereld, het checken van nieuwe hardware en natuurlijk het coveren van het belangrijkste gamenieuws. Ondertussen wordt er ook nog van alles gespeeld, gelezen en bezocht. Daarom stellen we aan onze redactie de vraag: “Waar hebben jullie je nu écht mee beziggehouden de afgelopen week?”

Rebecca

Op het moment vergt mijn werk en mijn vernieuwde obsessie met lezen zoveel van me dat ik eigenlijk veel te weinig tijd in een dag heb. Dit resulteert in een gevalletje veel te weinig tijd om te gamen, want ik heb een leven. Ik ben dan ook heel hard bezig om mijn backlog een beetje in te korten. Deze week ben ik begonnen met Batman: The Enemy Within, het tweede seizoen van Batman gemaakt door Telltale. Ik vermaak me reuze met deze game, hoewel ik me met elke keuze besef hoe het bedrijf handelde en ook failliet is gegaan.

Telltale's Batman Enemy Within | Pixel Vault

Daarnaast zijn mijn man en ik eveneens aan onze backlog bezig wat betreft series. Onze nieuwste favoriet is de serie Grimm, waarin de sprookjes zoals wij ze kennen een geheel andere betekenis krijgen. Een hele spannende aanrader en zeker heerlijk om op avonden te kijken waarop het nog net op tijd donker is.

Robert

Ik heb me afgelopen week door het laatste stukje van The Division 2 heen geworsteld. De game even snel reviewen was er niet bij, want er zit voor meer dan 50 uur aan content in voor je de endgame bereikt. Zeker de laatste strongholds waren heel pittig, maar wel echt epische gevechten. Komende week kunnen jullie dus eindelijk mijn review van de game lezen!

Verder heb ik weinig tijd gehad om te gamen of series te kijken. Wel heb ik een zeer uitzonderlijk boek uitgelezen: A Kim Jong-Il Production, door Paul Fischer. Het is een absurd verhaal over twee Zuid-Koreaanse filmmakers die door de leider van Noord-Korea zijn ontvoerd om films voor hem te maken. Het is een surreëel inkijkje in hoe het er daar in de jaren zeventig en tachtig aan toe ging. Een aanrader als je wat meer over de situatie in Korea wilt weten, maar wel een licht geschreven verhaal wilt lezen.

The Division 2 | Pixel Vault

Kevin

Dat je eigen boontjes doppen best wel wat tijd kost, merk ik nu ik eindelijk op mezelf woon. Naast werken ook nog wassen, stofzuigen, strijken en een poging doen om te koken ook nog de Xbox aanzetten begint dan ook steeds lastiger te worden. Wanneer ik echter de momenten zie, duik ik er meteen op. Gametijd is immers heilig.

Wanneer ik dan eindelijk weer achter mijn bureau zit om wat te gamen, heeft The Division 2 momenteel de overhand. Alleen of samen met Robert het half in elkaar geklapte Washington D.C. induiken is een fenomenale ervaring die ik iedereen wil aanraden. Ben ik niet met The Division 2 bezig, dan is het die andere loot shooter die stiekem nog wel eens aangaat: Destiny 2. Zo kom ik, ondanks alle drukte, de tijd echt wel door.

Rohald

Wanneer vrienden de laatste tijd vragen hoe het gaat, zeg ik steevast: “Druk, maar wel goed druk”. Dat meen ik dan ook ten zeerste, al neemt dat niet weg dat ik soms best moe ben. Naast veertig uur in mijn lab ronddwalen, ben ik ‘s avonds en in de weekenden met alle plezier de gamesindustrie aan het volgen en games aan het reviewen.

Tropico 6 | Pixel Vault

De afgelopen maand heb ik mijn opvattingen over Tropico 6 op het digitale papier gezet. Al met al een leuke game, maar voor meer informatie moet je echt even de review lezen. Direct daarna ging ik aan de slag met Outward, een relatief obscure game van een onbekende Nederlandse game-ontwikkelaar. Deze game is een vreemde eend in de bijt, maar wat ik er precies van vind, zul je binnenkort te lezen krijgen op de site.

Zoals je ziet, hebben we ons aardig vermaakt, maar het liefst horen we wat jij, onze lezer, hebt gedaan. Waar heb jij je afgelopen week mee vermaakt? We lezen het graag!Meer weten:

Lees hier al het The Division 2 nieuws >>


Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *