PlayStation Plus-games voor de maand november bekendgemaakt

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
PlayStation Plus-games voor de maand november bekendgemaakt

Het is alweer november en dat betekent dat de gratis games voor PlayStation Plus-leden bekend zijn gemaakt. Mensen die beschikken over PS Plus kunnen de volgende games gratis downloaden en spelen.

Zoals elke maand is het weer tijd voor de nieuw aangekondigde PS Plus-games. Vanaf 7 november kunnen gamers die PS Plus hebben de volgende games gratis downloaden en spelen. Er komen twee games beschikbaar voor de PlayStation 4, twee games voor de PlayStation 3, twee games voor de PlayStation Vita en vele kortingen in de PS store.

Worms Battlegrounds (PS4)

De Worms-serie gaat al tijdenlang mee en in Worms Battlegrounds kun je weer met je vrienden enorme chaos creëren met wormen. Met allerlei vreemde wapens kun je online elkaars wormen afknallen.

Bound (PS4)

Deze platformer neemt je meer naar een fantasievolle wereld in de gedachtes van een vrouw. Deze vrouw gaat terug naar haar jeugdherinneringen en zorgt ervoor dat er allerlei unieke visuele beelden worden gecreëerd. Zowel het verhaal en de gameplay worden gemengd met moderne dans.

R-Type Dimensions (PS3)

Neem het op tegen het slechte Bydo-rijk terwijl je de wereld probeert te redden. In veertien levels moet je het opnemen tegen deze slechterikken en kun je ervoor kiezen dit in 2D of 3D te doen. Zowel online als local kun je samen met je vrienden de strijd aangaan.

Rag Doll Kung Fu: First of Plastic (PS3)

In deze vechtgame heb je de controle over allerlei poppen. Je kunt zowel de armen, handen, voeten en benen apart bewegen wat resulteert in hilarische gevechten. Je kunt je vaardigheden ook online testen.

 Dungeon Punks (PS Vita)

Dungeon Punks is een multiplayer arcade waarin vecht- en RPG-elementen zijn verwerkt. In een fantasy wereld vol magie kun je een groep van zes mutanten verzamelen en om en om spreuken en lange combo’s op je vijanden afvuren.

Broken Sword 5: The Serpent’s Curse (PS Vita)

Broken Sword 5: The Serpent’s Curse is een 2D point-and-click adventure game waarin je als George Stobbart en Nicole Collard mysterieuze gebeurtenissen moet ontrafelen. Zo moet je eerst allerlei informatie inwinnen voordat je een conclusie kunt trekken en verder kunt gaan in de game.