PlayStation Plus-games van februari aangekondigd

archief
Jessica de Haan op 20 januari 2020
PlayStation Plus-games van februari aangekondigd

De games die in februari ‘gratis’ te downloaden zijn voor PlayStation Plus-leden zijn aangekondigd. Zoals gewoonlijk bestaat de lijst uit zes games, waarvan twee voor de PlayStation 4, twee voor de PlayStation 3 en twee voor PlayStation Vita. Deze kun je nu via de PlayStation Store downloaden.

PlayStation 4

Voor de PlayStation 4 kun je nu LittleBigPlanet 3 en Not a Hero downloaden. Voor degenen die LittleBigPlanet 3 niet kennen; het is een puzzle-platformer waarin je verschillende vormen van protagonist Sackboy kunt besturen. Not a Hero is daarentegen een third-person shooter waarin je de controle hebt over een paars konijn.

PlayStation 3

De games voor de PlayStation 3 zijn Starwhal en de extended editie van Anna. De eerste hiervan is ook te koop op de PlayStation 4 via cross-buy. In Starwhal betreed je de ruimte om als een narwal tegen je vrienden vechten. Anna is precies het tegenovergestelde: een psychological horror-game waarin je puzzels moet oplossen om meer over de geschiedenis van je personage te leren.

PlayStation Vita

Als laatste zijn er twee gratis games voor de PlayStation Vita aangekondigd, maar deze kunnen beiden ook op de PlayStation 4 gekocht kunnen worden met behulp van cross-buy. Dit zijn Ninja Senki DX en TorqueL, beide platformer-achtige games. In Ninja Senki DX speel je als Hayate, die wraak wil nemen voor de dood van Kinuhime. TorqueL is echter een unieke 2D puzzel-game waarin je een doos moet verplaatsen.