Log in

Sony heeft vandaag een app aangekondigd voor iOS en Android die tot nu toe bekend staat als PlayStation App. Deze App laat de PlayStation 4 mobiele games streamen naar smartphones en tablets.

De app werd getoond tijdens Sony’s Tokyo Game Show-presentatie. De app zorgt ervoor dat gebruikers bepaalde mobiele games niet meer hoeven te downloaden op hun telefoon, maar deze via hun PS4 naar hun smartphone of tablet kunnen streamen. Sony heeft niet duidelijk gemaakt om welke mobiele titels het hier gaat, maar Sony heeft al enkele PlayStation 1-games uitgegeven voor smartphones.

De PlayStation App is te vergelijken met Microsofts SmartGlass-technologie. Met deze app kan de smartphone of tablet ingezet worden als extra feature in de game, bijvoorbeeld door een kaart te tonen. De app zal ook dezelfde sociale opties bevatten als de PlayStation 4. Spelers kunnen zien wat hun vrienden aan het doen zijn en je kunt voice- en tekstberichten versturen en ontvangen. Een releasedatum voor de app is nog niet bekendgemaakt.

 Tags:

Lees verder:

Geef een reactie