Log in

Sony heeft in een blog-post bekend gemaakt dat PlayStation All-Stars Battle Royale geen nieuwe DLC meer krijgt. Alle geplande karakters zijn vrijgegeven en zullen geen versterking meer krijgen van andere karakters. Wel zal Sony de game blijven ondersteunen en zullen er in de toekomst waar nodig gewoon patches en updates verschijnen.

Volgens Sony heeft SuperBot Entertainment, de ontwikkelaar van de vecht-game voor de PlayStation 3 en de PlayStation Vita, alle karakters ontwikkeld die op de planning stonden en zullen hier geen nieuwe karakters meer aan toegevoegd worden. Toch hoeven fans de game niet naast zich neer te leggen volgens Sony, want de game zal in de komende maanden ondersteuning blijven krijgen van Sony. Zo wordt er op het moment nog druk gewerkt aan een patch die de balans tussen de verschillende vechters sterk moet verbeteren. Volgens Sony is deze patch echter nog in de vroege ontwikkelingsfase waardoor deze pas in de herfst zal kunnen verschijnen.

Daarnaast zullen verschillende karakters in de komende maanden nog nieuwe kostuums krijgen. Zo zullen Dante, Raiden, Heihachi en Big Daddy een derde pakket met kostuums krijgen, gratis beschikbaar voor iedereen op 27 augustus. Ook Zeus en Isaac Clark, welke recentelijk als DLC werden toegevoegd aan de game, krijgen gratis kostuums maar deze zullen naar alle waarschijnlijkheid pas dit najaar gratis beschik worden. Ook wordt er nog gekeken naar een oplossing voor een bug die problemen levert met het resetten van de maandelijks toernooi leaderboards.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie